maanantai 7. kesäkuuta 2010

Uusi alku

Elämä heittelee ihmistä välillä miten tahtoo. Aina kaikki ei mene niinkuin on suunniteltu. Pettymykset seuraavat toinen toistaan, eikä missään tunnu olevan järkeä. Mikä tämän tarkoitus on? Miksi näin piti käydä? Välillä kaikki asiat osaavat vielä kasaantua samaan aikaan ja siitä on vaikea päästä jaloilleen.

Bändini Bloodsucker Circus esiintyi viimeistä kertaa 4.6.2010. Paljon ihmisiä oli tullut todistamaan tätä viimeistä keikkaa Tikkurilan sydämmeen, Ravintola Torelloon. Se kyllä lämmitti sydäntä. Hieno näky! Kiitos kaikille jotka pääsivät paikalle.

Nyt ajattelin avata elämässäni uuden sivun, jos vain pystyn. Aloitan valokuvaamisen, ihan harrastelija mielessä. Kuvaan silloin, kun kiinnostaa. Tälläinen "tuuri kuvaaja". Aloin sitten miettiimään että haluan varmasti esitellä jossain ottamiani kuvia. Mietin sopivaa paikkaa tälläiselle "kuva-albumille". Irc-Galleria tai muu vastaava paikka ei tullut kysymykseenkään. Mietin uuden blogin perustamista Bloggeriin, mutta täällä ei taida paljon lukijoita löytyä(ainakaan minun blogillani), niin tulin siihen tulokseen että perustan Live Journaliin uuden blogin jossa on lähinnä minun ottamia valokuvia ja tietoja niistä. Jatkan toki tämänkin blogin kirjoittamista aina innostuksen tullessa ja tämä blogi keskittyy edelleen musiikkiin ja sen ympärillä pyöriviin asioihin. Toki saatan laittaa tänne jotain kirjoittamiani tekstejä tai jotain vastaavaa.

Siispä uusia haasteita kohti!

Palaillaan astialle...

PSSSST. Huomenna Green Day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti