sunnuntai 24. lokakuuta 2010

OMG! It's A Party!

Midi Chips on Porista nouseva, vuonna 2008 perustettu skabändi. Kyseisen genren edustajia ei löydy Suomesta liikaa joten Midi Chips on virkistävä tuulahdus Suomen musiikkiskeneen.

OMG! It's A Party
on nuoren bändin ensimmäinen EP. Ensikuulemalta ei arvaisi bändin olevan 2 vuotta sitten perustettu ja vasta vuonna 2009 vakiintuneen nykyiseen muotoonsa. Midi Chipsin soitossa ei ole moittimista, kaikki loksahtaa hyvin paikoilleen. Asialla voisi olla yhtä hyvin monta kymmentä vuotta yhdessä soitellut yhtye. Lisäksi biisien sovitukset tuntuvat hyvin harkituilta ja koukkuja löytyy tuon tuostakin. Laulumelodiat saavat suurta kiitosta allekirjoittaneelta, popahtavat ja paikoin räväkät lauluosuudet vievät biisejä eteenpäin vauhdikkaan ja groovaavan soiton soidessa taustalla.

Kokonaisuutena levy on hyvä, eikä levyltä löydy yhtään heikkoa kappaletta. Voisin kuitenkin nostaa avausraidan 'How Were You' ja "discopunk" repäisy 'Electric Erection':in levyn parhaimmistoon. Viimeiseksi mainittu on levyn raskainta antia ja erottuu eduskeen muista levyn kappaleista.

Midi Chipsin letkeä musiikki vie varmasti jokaisen kuuntelijan mukanaan ja saa tanssijalan vipattamaan. Tätä levyä kelpaa kuunnella seuraavana kesänä ja toimii se hyvin kesäfiiliksen nostattajana näin syksylläkin. Levyn saa ladattua ilmaiseksi täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti